HIK Rosendal Håndbold

Velkommen til HIK-Rosendal Håndbold

Handelsbetingelser

Kontingent
Kontingent opkræves start september og januar. Ved betaling for foråret 2022, skal kontingentet være indbetalt senest den 6. februar 2022. Derefter stiger kontingentet 100 kr. Ved restance kan man ikke fortsat forvente at kunne deltage i klubbens aktiviteter. Kontingentet er gældende for en halv sæson, og kan ikke opsiges. Kontingent dækker for deltagelse i træning i forhold til træningstider og kampe, og klubben stiller en træner til rådighed for det enkelte hold.


Betaling
Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet Conventus

TRYK HER FOR BETALINGSKORT

Hvis du ikke kan betale med Dankort/Visa Dankort, kan du indbetale på vores konto i Sparkassen Danmark.
Husk at påføre spillernavn og hold!

Reg. nr. 9336 Kontonr. 2073150097

Du kan også betale med MobilePay på nr. 18825. Husk at skrive spillernavn og hold på indbetalingen.

Hvis du overfører til konto eller via MobilePay, er det meget vigtigt, at du sender en mail til Haandbold.hikrosendal@gmail.com med oplysninger om spillerens navn, adresse, fødselsdato, mailadresse og mobilnummer (ved de yngste spillere kan mailadresse og mobilnummer være til en forælder). Ellers bliver du ikke registreret som betalt på holdet. Hvis du har været tilmeldt tidligere, er det nok at sende holdnavn og spillernavn.

Fortrydelsesret
Der vil som udgangspunkt være 14 dages fortrydelsesret, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet.
Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.

Fortrolige oplysninger
Personoplysninger som navn, adresse, evt. tlf. og e-mail, vil udelukkende blive brugt internt i foreningen og til direkte henvendelse i forbindelse med informationsmateriale o.lign.

Tilladelse til brug af billeder
Vær opmærksom på, at når du melder dit barn ind i HIK-Rosendal Håndbold giver du samtidig tilladelse til, at de billeder vi tager af klubbens medlemmer, vil blive brugt til at promovere klubben på de sociale medier, i pressen og hvor vi finder det relevant. Hvis ikke du ønsker det, skal du meddele klubben det.

Ordrebekræftelse
Bekræftigelse på indmeldingen fremsendes via e-mail. 

 

 

Nordjysk Webdesign ApS