HIK Rosendal Håndbold

Velkommen til HIK-Rosendal Håndbold

Handelsbetingelser

Kontingent
Kontingent opkræves start september og januar. Ved betaling for efteråret 2019, skal kontingentet være indbetalt senest den 25. september 2019. Derefter bliver der tillagt et gebyr på 100 kr. Ved restance kan man ikke fortsat forvente at kunne deltage i klubbens aktiviteter. Kontingenten er gældende for en halv sæson, og kan ikke opsiges. Kontingent dækker for deltagelse i træning i forhold til træningstider, og klubben stiller en træner til rådighed for det enkelte hold.


Betaling
Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet Conventus

Hvis du ikke kan betale med Dankort/Visa Dankort, kan du indbetale på vores konto i Jutlander Bank.
Husk at påføre spillernavn og hold!

Reg. nr. 9336 Kontonr. 2073150097

Du kan også betale med MobilePay på nr. 18825. Husk at skrive spillernavn og hold på indbetalingen.

Når du har overført beløbet, bedes du sende en mail til Haandbold.hikrosendal@gmail.com med oplysninger om spillerens navn, adresse, fødselsdato, mailadresse og mobilnummer (ved de yngste spillere kan mailadresse og mobilnummer være til en forælder)

Fortrydelsesret
Der vil som udgangspunkt være 14 dages fortrydelsesret, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet.
Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.

Fortrolige oplysninger
Personoplysninger som navn, adresse, evt. tlf. og e-mail, vil udelukkende blive brugt internt i foreningen og til direkte henvendelse i forbindelse med informationsmateriale o.lign.

Tilladelse til brug af billeder
Vær opmærksom på, at når du melder dit barn ind i HIK-Rosendal Håndbold giver du samtidig tilladelse til, at de billeder vi tager af klubbens medlemmer, vil blive brugt til at promovere klubben på de sociale medier, i pressen og hvor vi finder det relevant. 

Ordrebekræftelse
Bekræftigelse på indmeldingen fremsendes via e-mail. 

 

 

 

Nordjysk Webdesign ApS